VERKKOVALMENNUS
– SINULLE

Tähän asti Sydämen strategia on ollut käytettävissä vain fyysisten valmennusten kautta, siis tilaisuuksissa, joissa olen valmentajana ollut paikalla. Nyt pitkäaikainen unelmani on toteutunut ja sisältö on sinunkin ulottuvilla digitaalisessa muodossa. Minä toimin ikäänkuin virtuaalivalmentajana.

Kun olet lukenut tähän asti, oletan, että haluat tehdä mahdollisimman hyviä tuloksia ja antaa parastasi työssäsi. Haluat käyttää vahvuuksiasi ja parhaita osaamisiasi itsesi ja toisten iloksi.

Mutta jos olet kuin suuri osa ihmisistä kohtaat jatkuvasti samoja ongelmia: kiire, kuluttava stressi, epävarmuus siitä, mihin kannattaa keskittyä. Lista on pitkä.

Tähän noidankehään on nyt ratkaisu!

Kun löydät Sydämesi strategian, toimit kuin huippusuorittajat.
Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä.

Valmennuksen sisältö on käytännönläheinen ja järjestetty kahteen valmennusmoduuliin, kahteen työkaluun ja viiteen työpohjaan. Koko aineisto on digitaalisessa muodossa ja heti ladattavana omalle koneellesi. Voit tulostaa sisällön paperille, lukea koneella, tabletilla tai puhelimella. Mikä vain sinulle parhaiten sopii.

Jos sinulla on aika kortilla etkä ehdi lukemaan, voit kuunnella kaiken sisällön luetussa muodossa. Tämä on kätevää työmatkoilla, autossa tai lenkkipolulla. Aina, kun on sopiva hetki.

Olen työskennellyt erittäin kovaa tehdäkseni valmennuksesta yhtä tehokkaan kuin fyysisen valmennuksen. Olen innoissani ja ylpeä aikaansaannoksesta. Toivon, että valmennuksen käytyäsi olet sinäkin.

Valmennuksessa saat

Aineisto

Saat Löydä Sydämesi strategia, digitaalisessa muodossa olevan, heti ladattavan 50-sivuisen aineiston. Aineisto on järjestetty johdanto-osuuteen ja kahteen valmennusmoduuliin.

MP3

Saat koko aineiston luettuina mp3-tiedostoina

Työkalut

Saat kaksi piilossa ollutta motivaatiotasi ja uskomuksiasi käsittelevää työkalua, niin ikään digitaalisessa muodossa ja heti ladattavana

Työpohjat

Saat viisi milloin tahansa tulostettavaa työpohjaa Sydämesi strategian kirjaamiseksi ja päivittämiseksi

Valmennuksen avulla

 • opit miten kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
 • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja millainen on potentiaalisi
 • pääset eroon turhautumisesta, epävarmuudesta ja saamattomuuden tunteesta
 • saat heittää hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
 • uskallat vihdoin lähteä toteuttamaan omia unelmiasi
 • saavutettuasi varmuuden omista valinnoistasi, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

Tai jatka lukemista!

Valmennusmoduulit

Johdanto-osuus

Otat Sydämen strategia -mallin haltuun. Saat ymmärrystä mallin eri osasista. Tulet huomaamaan, että kyseessä on loppujen lopuksi hyvin selkeä ja looginen kokonaisuus.

Moduuli 1:

Valjasta energisoiva motivaatio – tee sitä, mistä pidät ja pidä siitä, mitä teet.

Ensimmäisessä moduulissa löydät, mitä oikeasti haluat saada, olla ja tehdä. Moduulin tarkoituksena on tuoda ymmärrystä ja työkaluja energisoivan motivaation löytämiseksi. Tarkoituksena on kehittää uskallustasi tehdä enemmän sellaista, mistä pidät ja pitää enemmmän siitä, mitä teet. Otat sydämen palon voimaa käyttöön.

Moduuli 2:

Kaikki voimavarat käyttöön – kun annat valovoimasi loistaa, väistyy pimeys ja alkaa tapahtua pieniä ja isoja ihmeitä.

Toisessa moduulissa löydät varsinaista potentiaaliasi, millä eväillä parhaat tuloksesi syntyvät. Kirjaimet v, a, l, o ja t tulevat sanoista vahvuudet, asenteet, lahjat, osaamiset ja taidot. Valovoimainen ihminen tunnistaa ja hyödyntää omia synnynäisiä vahvuuksiaan ja lahjojaan. Hänellä on muihin ihmisiin myönteisesti vaikuttavat asenteet ja hän on kartuttanut jopa ylivoimaista osaamista ja taitoja niissä asioissa, joita hän oikeasti haluaa tehdä. Moduulin tarkoituksena on tuoda ymmärrystä ja työkaluja myös käyttämättä olleiden resursien tiedostamiseen ja höydyntämiseen. Uskallat antaa valovoimasi loistaa yhä useammin.

Työkalut

Valmennuksen työkalut edustavat parhaimmistoa niistä kaikista työkaluista, mitä olen vuosien varrella kerännyt maailmalta ja muovannut suomalaiseen sielunmaisemaan istuviksi.

Työkalu 1:

Viiden A:n tekniikalla käsittelet rajaavia uskomuksiasi ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti.

Tämä työkalu auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia ja toteuttamaan haluja. Sen avulla voit käsitellä rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti. Tämä on paras tuntemani luovan ongelmanratkaisun metodi, jota voit käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

Työkalu 2:

Haluista visioksi -kartoituksella löydät intohimosi ja sydämesi palon voimaa hyvin tavanomaiselta tuntuvalla tekniikalla.

Tämä yksinkertainen kartoitus auttaa sinua löytämään intohimosi ja sydämesi palon voimaa. Syntyvän sisällön pohjalta kiteytät lopuksi oman visiosi. Työkalulla kartoitat intohimojasi, et tavoitteitasi. Intohimosi kertovat siitä, MITEN haluat elää elämäsi. Tavoitteesi kertovat siitä, MITÄ haluat saavuttaa. Intohimosi saattaa olla jännitysromaanien kirjoittaminen. Kirjoittamiseen liittyvä tavoite saattaa olla kolme julkaistua kirjaa. Intohimo liittyy prosessiin ja matkaan, tavoite liittyy lopputulemaan. Haluista visioksi -kartoitusta voit ja kannattaa tehdä aina silloin tällöin.

Työpohjat

Valmennuksen työpohjien avulla kirjaat omaa Sydämesi strategiaa. Tulostat pohjia ja kirjoitat käsin niin monta versiota kuin tarvitset. Sisältö lähtee yleensä elämään sitä mukaa, kun etenet. Käsin kirjoittaminen on valittu tarkoituksella. On tutkittua, että kirjoittamalla käsin pääset helpommin mielesi piilossa oleviin kerroksiin kuin näppäimistön käytöllä.

Ajallinen ja
rahallinen
investointi

Valmennuksen sisältö ei ole taivaanrannan maalaamista, vaan koostuu aidoista arjessa sovellettavista asioista. Teet energisoivan tutkimusmatkan kiireen ja pelkojen tuolle puolen. Matkalla selviää, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla – ja mitkä ovat sinun luontaisimmat kyvykkyytesi.

Ennen kuin tilaat valmennuksen haluat varmaan tietää, minkä verran se vaatii sinulta aikaa ja rahaa. (Tässä yhteydessä, kun on kysymys jo ennestään kuormitetusta tilanteesta, on aika yleensä kriittisempi resurssi kuin raha.)

Varaa kolme viikkoa valmennuksen läpikäyntiin. Tunteja menee aineiston läpikäyntiin vain muutamia, mutta tarvitset asioille kypsymisaikaa.

Tulet nauttimaan siitä, kun keskeiset kysymykset jäävät muhimaan alitajunnassasi. Uudet asiat nousevat luontevasti pintaan antamaan sinulle uutta varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä eväillä.

Mieti, mitä tuloksia ja vaikutuksia tällainen varmuus voikin tuoda mukanaan…

Nyt saat koko valmennuksen
kaikkine materiaaleineen hintaan

145 euroa

Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat vapautettua aikaa ja energiaa tärkeille asioille – ja saat varmuuden siitä, mikä on sinulle tärkeää.

Matka voi alkaa

Nyt olet kuullut ja nähnyt kaiken olennaisen Löydä sydämesi strategia -valmennuksesta.

Saatat kysyä mielessäsi, miten on mahdollista saada näin kattavaa pakettia näin huokealla hinnalla? Yritysvalmentajien palvelujen hinnathan ovat ihan toisissa sfääreissä?

Totta. Valmennan samoja sisältöjä isojen organisaatioiden avainhenkilöille – sanotaanko markkinahintaan. Menemättä tarkemmin lukuihin voin sanoa, että puhumme aivan eri suuruusluokista.

Olen silti halunnut satsata satoja työtunteja sähköisten valmennusten rakentamiseen. Haluan tarjota nämä aarteet mahdollisimman monille, eikä vain harvoille ja valituille. Tiedän nimittäin, miten huutava tarve tälle on. Riippuen lähteistä kerrotaan, että 40 – 70 % suomalaisista työtä tekevistä ovat tyytymättömiä ja kaipaavat muutosta nykyiseen tilanteeseensa. Oli tarkka luku mikä tahansa, tilanne on surullinen, sillä näin ei tarvitse olla.

30 vuoden valmennusurani aikana olen tavoittanut arviolta 25.000 suomalaista erilaisissa tilaisuudessa. Paljastan sinulle pienen salaisuuden: tavoitteenani on nyt auttaa saman verran suomalaisia löytämään Sydämensä strategiaa digitaalisilla ratkaisuilla. Siihen ei pitäisi enää mennä 30 vuotta. Olen ottanut itselleni haasteen kokeilla, miten lyhyessä ajassa se voi onnistua.

Tavoittaakseni niin monia, painoin myös hintakynnyksen niin alas kuin ikinä mahdollista!

Digitaalinen valmennusmateriaali käyttöösi parissa minuutissa – ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Maksun jälkeen saat pääsyn sivulle, josta löydät koko materiaalin. Voit olla oman Sydämen strategiasi kiehtovassa syleilyssä jo viiden minuutin sisällä.

Olen 100 % varma, että kun osallistut valmennukseen, ymmärrät.

Jos olet tosissasi valmis ja haluat löytää aikaa ja energiaa niille asioille, joita oikeasti haluat tehdä, minä olen tosissani valmis ja halukas auttamaan sinua.

– – –

Voinko vannoa, että menestyt ja löydät oman Sydämesi strategian? Valitettavasti en. Koska menestys riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta ja ennen kaikkea tekemisestä. Sen voin kuitenkin luvata sinulle, että kun käytät näitä sisältöjä, työkaluja ja työpohjia, sinä tulet saamaan tuloksia ja haluamiasi muutoksia.

Kun siirryt tietämisestä tekemiseen alkaa tapahtua.

Joten, olethan valmis aloittamaan matkasi kohti energisoivaa toimintaa?

Päätös on sinun

Kaikki työ on tehty. Sinun tarvitsee vain seurata menetelmiäni ja nauttia työsi tuloksista.

Päätös on nyt edessäsi. Voit ottaa oman tilanteesi haltuun helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot televisiota.

Vuoden kuluttua tämä yksi päätös on kuitenkin tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset:

joko nautit vapaudesta ja energisoivasta toiminnasta, jossa toimit omilla ehdoillasi etkä ole ympäristön vietävänä

tai stressaat oman toimintasi kanssa ja kärsit samasta turhautuneisuudesta ja saamattomuuden tunteesta

Miten paljon olisit valmis maksamaan siitä, että joku näyttää askel askeleelta, miten voit toimia oman Sydämesi strategian mukaisesti?

Miten paljon olisit valmis maksamaan, jos puolen vuoden kuluttua sinulla olisi kirkas suunta ja varmuus omista vahvuuksistasi?

Entä jos vuoden kuluttua sinä olisit elementissäsi eli juuri sellaisissa tehtävissä, missä haluat olla ja saisit hyödyntää parasta potentiaaliasi?

Tottakai sinun on mahdollista tehdä samoin kuin minä olen tehnyt viimeiset 30 vuotta. Voit opiskella kaiken alusta lähtien itse. Kaikki se tieto ja kokemus, jonka olen valmennukseen tiivistänyt, löytyy tavalla tai toisella myös Internetistä (tosin omakohtaiset kokemukseni löydät vasta valmennuksesta).

Jos sinua ei kiinnosta edetä nopeammassa tahdissa tai vetoat siihen, että sinulla ei ole aikaa, silloin toivotan sinulle parhainta onnea ja menestystä valitsemallesi polulle.

Minä tiedän, että paras hetki ottaa ensimmäisen askeleen kohti tietoisempaa toimintaa on juuri nyt. Muuten et olisi lukenut tänne saakka.

Monet odottavat sitä “oikeaa hetkeä aloittaa muutos”. Valitettavasti se hetki meni jo kauan sitten. Paras aika aloittaa sen jälkeen on nyt.

Otan riskin
puolestasi

Tiedän, että voit tämän valmennuksen avulla saavuttaa mitä syvästi haluat, kunhan teet oman osuutesi. Saan jatkuvasti palautetta käyttäjiltä, jotka kiittävät minua siitä, että olen laatinut näin aidosti lähestyttävän, helppolukuisen ja ihmiseltä ihmiselle olevan valmennuksen.

Jos en pysty vakuuttamaan sinua 14 päivän kuluessa Sydämen strategian toimivuudesta, lähetä minulle sähköpostia ja saat rahasi takaisin 100 % ilman lisäkysymyksiä. Tiedän, että valmennuksessa opettamani asiat toimivat.

On kahdenlaisia ihmisiä. Niitä jotka päättävät ryhtyä toimiin “huomenna” (eli ei koskaan) ja niitä jotka päättävät ottaa vastuun omista valinnoistaan nyt ja astuvat rohkeasti ensimmäisen askeleen.

Mutta kuten sanoin, jos et ole valmennukseen tyytyväinen, lähetä vain sähköpostia osoitteella torfinn.slaen(at)5aday.fi ja saat rahasi takaisin muutaman pankkipäivän kuluessa. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Kyllä, haluan toimia valikoidusti, heittää hyvästit turhautumiselle ja saamattomuuden tunteelle ja aloittaa muutoksen tänään!

Ostamalla
valmennuksen:

 • saat Löydä Sydämesi strategia, digitaalisessa muodossa olevan, heti ladattavan 50-sivuisen aineiston
 • saat koko aineiston luettuna
 • saat kaksi piilossa ollutta motivaatiotasi ja uskomuksiasi käsittelevää työkalua, niin ikään digitaalisessa muodossa ja heti ladattavana
 • saat viisi milloin tahansa tulostettavaa työpohjaa Sydämesi strategian kirjaamiseksi ja päivittämiseksi
 • opit miten kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
 • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja millainen on potentiaalisi
 • pääset eroon turhautumisesta, epävarmuudesta ja saamattomuuden tunteesta
 • saat heittää hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
 • uskallat vihdoin lähteä toteuttamaan omia unelmiasi
 • saavutettuasi varmuuden omista valinnoistasi, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

Mari löysi ihannetyönsä oman alansa valtakunnan huipulta valmennuksen oppien avulla. Erkki pääsi eroon liiallisesta työkuormasta ja saa enemmän aikaan kuin koskaan – normaalinpituisilla työpäivillä. Sinullakin on mahdollisuus toteuttaa mitä vain löytämällä Sydämesi strategian.

KYLLÄ! Haluan heittää lopullisesti hyvästit epämääräiselle suorittamiselle, aloittaa selkeämmän toiminnan jo tänään ja toteuttaa tukahdettuja unelmiani tulevaisuudessa.

Kiitos, että olet mukanani vapauttamassa käyttämätöntä potentiaalia. On ilo ja kunnia jakaa tämä matka kanssasi.

Torfinn Slåen

valmentaja, Sydämen strategian kehittäjä

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko valmennus sinua varten? Otathan yhteyttä torfinn.slaen(at)5aday.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

P.P.S. Muistathan, että elämänlaatusi ja aikaansaannoksesi ovat aina riippuvaisia energiatasostasi. Nopein tapa vapauttaa aikaa ja energiaa haluamillesi asioille on kirkastaa Sydämesi strategiaa.

P.P.P.S. Olethan tietoinen siitä, kuinka paljon yritysvalmentajien palvelut nykyään maksavat? Löydä Sydämesi strategia -valmennuksen hinnalla tuskin saisit edes esittelyä keskivertovalmentajasta – saati sitten kokonaisen valmennusohjelman.

© Sydämen Strategia – 2019

y-tunnus 0863360-3